DET SIGER KUNDERNE

Det var en dejlig tur til Bourgogne 
vi kunne sagtens have nøjes med at besøge færre vin gårde – men efterfølgende er det helt fantastisk at have prøvet og smagt så mange forskellige . Oplevelsen af så store forskelle inden for ganske få kvadrat kilometer er i sig selv enestående og det hele værd endnu engang af prøve.

Mette Riise, Frederiksberg

Fire fantastiske dage i Frankrig!
Vi var med Vintur.dk på tur rundt i Champagneområdet, og besøgte små og store champagnehuse. Turen var særdeles veltilrettelagt og vi fik et spændende indblik i kunsten og håndværket at lave champagne. Et højdepunkt på turen var da vi – under kyndig vejledning – fik lov at blende vores egen champagne ud fra et antal druer fra forskellige marker. Ud over besøgende i champagnekældrene fik vi udsøgt mad og drikke på gode restauranter – og i super godt selskab med de øvrige deltagere. Vi valgte at runde turen af med en weekend i Paris, som også var alletiders. Vi kan kun anbefale at rejse med vintur.dk – vi fik i hvert fald en oplevelse ud over det sædvanlige!

Morten & Anne Gotfredsen

Bourgogne og Toscana
Jeg har været på vintur med Mikael Torlyk som rejseleder både i Bourgogne og Toscana. Begge ture var kendetegnet ved lækker lokal mad af høj kvalitet, og dejlig indkvartering på lokale vingårde og ikke midst At møde vinproducenterne på deres egen hjemmebane, hvor de stolt byder på vin og mad fra deres region, kan varmt anbefales. Kongeture!

Jesper Mathiesen