OM OS

Exclusive European Wine Tours er et univers for drueglade entusiaster med rejser og smagninger. Det er altid oplevelsen der er i centrum, og vi vil hellere skåle en gang for meget end en gang for lidt for at gøre dig glad.

Med vores store viden om vin, kan vi ikke lade være med at fortælle en anekdote eller to om vinen, når vi er på tur.

Som navnet afslører har Exclusive European Wine Tours speciale i vinrejser/ture. Vores vinrejser går til destinationer i Frankrig, men også til Spanien, Italien og Sicilien. Prøv f.eks. at opleve den rå natur i foråret og besøg de små, fantastiske vingårde med lækker mad.

Mange vinturister overser ofte detaljerne, når turen går sydpå, men vi har altid en erfaren guide med, som kender distriktet, gårdene og alle de fede oplevelser.

Mikael Torlyk er stifteren bag Exclusive European Wine Tours og er en drueglad mand i 40erne. Mikael har igennem mange år brændt for vinens verden og bl.a. arbejdet som tjener på nogle af de bedste restauranter i København.

Han har også solgt vin hos flere forhandlere i hovedstaden og Roskilde-området og har kontakt til mange virkeligt interessante gårde i udlandet.